Tudtam én, csak nem sejtettem – Boldog Új Évet Kívánok

Kedves, szórakozni nem mindig tudó réteg! Nagyjából sejtjük, hogy jobban készültök a mai észvesztésre, mint egy kezdő ara az első nászra, így ha van még egy kis időtök a korai “felvezetés” előtt, akkor gondoljátok át az előttetek álló estében rejlő lehetőségeket.

A legfontosabb, hogy előre különítsetek el valahogy néhány agysejtet, melyek gátolják az erős önpusztítást.

– Ha lehet, akkor max kétféle italt keverjetek.

– Ha lehet, akkor ne szívjatok, ne egyetek az alkohol mellé szutykot, főleg ne olyant, aminek a nevét sem tudjátok leírni, vagy kimondani. Vagy inkább ne is használjatok semmit.

– Ha lehet igyatok vizet is. (nem 5liter/óra mennyiségben)

– Ha szerelmesek lesztek a cucctól, akkor egy gátlóhaver legyen veletek, aki gátol. Akkor, abban a pillanatban deszemétvagy érzés lesz rajtad úrrá, de másnap rájössz, hogy igazi barátod van.

– Ha a cimborátok eszén túljárt a cucc, vagy az alkohol, akkor ne hagyjátok a mínuszban fetrengeni a derékig érő miniszoknyájában, vagy izompólóban.

– Ha mentőt hívtok a haverotokra, akkor legalább a szüleiket vagy valaki felnőttet értesítsétek arról, hogy épp hivatalosan gyengélkedik szegény. Nem azért mert ki akartok vele tolni, hanem azért, mert ha mégsem olyan nagyon beteg, akkor apu vagy anyu hazaviheti a pajtit.

– Ha a mentő kimegy, akkor ne keménykedjetek, mert nem vitázni mennek ki, hanem menteni.

– Ha megütsz egy mentőst, mert erősre vagy vedelve, akkor tudd: a mentős egy közfeladatot ellátó személy, akinek szóbeli, vagy fizikai sértegetése, bűncselekménynek minősül. Ez alól a felelősség alól, még a gazdag apukátok sem tud titeket kimosdatni…

– Ha bekeveredsz a hivatalos gyengélkedőre, és a sürgősségin keménykedsz, akkor olvasd el az előző pontot, mert a sürgész is közfeladatot ellátó személy… A kik kivel alszik részt nem a haverok határozzák meg a detoxikáló helységeiben, hanem a sors. Én egyik haveromat sem engedném a detoxig gyengülni. Ti se tegyétek 😉

 

– Ha a szülő bemegy egy sürgősségire, hogy összeszedje a büszkeségét, akkor lehetőleg ne a személyzeten vezesse le azt a haragját, amit a gyermeke felé kellene vetíteni. Mindannyian tudjuk,hogy tudtad, csak nem sejtetted… Nem fogunk rád csúnyán nézni, mert megértjük az aggodalmadat és mindenben segítünk, hogy kényelmesebb megoldást találj a hazaszállításra. Ha kell lemossuk a csibészről a nem kocsikompatibilis maradványokat, és még tiszta ruhát is adunk rá, hogy ne fázzon.

Próbálják elfogadni, hogy a mentők és a sürgősségi szakemberek is emberek. Érző, hús-vér emberek! Mindenkit ellátunk, mindenkin segítünk, így ha lehet, akkor támogassák a legjobb tudásuk szerint a munkánkat, ha nem tudják, akkor azzal támogassák, hogy nem akadályozzák!

Üdv; AKUT Szakasz Pro C vágány

(A hivatkozás nélküli lopkodás komoly gerincbetegségekre utal, így kérem a megosztásokat hivatkozva megtenni)

Találkozunk jövőre is 😉

 

Ancsa

 

(ui: a szöveg első kiadása 2016-ban már látható volt az AKUT Szakasz oldalán 🙂 )

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s