Egészségügyi dolgozók horoszkópja

Ne vedd komolyan! A földön kb 7. 5 milliárd ember él 😉

kosKos:

Nem ritka a kos vezető, mert vezetni őket nem lehet.

Hisztériára erősen hajlamos vagy, olykor kicsit nárcisztikus.  Szereted ha csodálnak és tutujgatnak. Rendkívüli sikereket tudsz elérni és ez a tudat a fűtőolajad. Jellemző rád, hogy munka közben halk b@zdmegolásba törsz ki, és sokszor türelmetlen vagy -> “add má’ azt a sz@rt” ! Alapvetően mindenki szeret, még az is, aki nem.

bikaBika:

Állva elalszik ha nem szólnak hozzá.

Te vagy a kényelem élő szobra. Nehéz felbosszantani, mert lusta vagy mérgelődni. Kényelmes munkatempódból semmi nem tud kizökkenteni. Szeretsz mást is a munka közelébe engedni. Ha veled lát el valaki beteget, akkor simán becsúszhat egy rendes túlóra, mert nem vagy képes összecsapni semmit csak úgy. A pedantériás szűz a legideálisabb munkatársad.

iker Ikrek:

Jóisten, gyere le!

Szeretsz középpontban lenni. Minden érdekel, így minden pletyiről elsőként szerzel tudomást. Munkád perverz módon patyolat. Olyan angol sarokra vagy képes vagy kiöltésre, hogy beteg elnézést kér, hogy részese a munkádnak. Ez a pipec stílus azonban csak addig tart, amíg valaki bele nem trollkodik folyamatba. Utána elmegy a kedved tőle és egyszerűen továbbmész. Friss információk birtokosaként állandóan központban vagy.

rák Rák:

Te vagy az az UFO, aki fejből képes felidézni a 3 hete távoztatott Pista bácsi utsó komplett laborsorát. Ha egy kollégádat első percben nem kedveled, akkor vélhetőleg soha nem is fogod megkedvelni. Ha viszont kedvelsz valakit, akkor azt az utolsókig véded. Nagyon nem éri meg veled hadban állni, mert évekkel később is ki tudsz borulni a sérelmeken. Ilyenkor visszahúzódsz a páncélod mögé. Munkádat maximalistaként végzed és ezt elvárod a kollégáidtól is.

leó Oroszlán:

Egy igazi hisztizsák vagy!

Szeretsz központban lenni és figyelmet kapni. Ha ráindulsz egy beavatkozásra vagy kritikus esetre, akkor addig pattogsz, amíg be nem keveredsz a munkafolyamatba. Ha ez nem jön össze, akkor besérülsz és cirkuszolsz. Tulajdonképpen nagyon nem is szereted ha más is a beteghez fér, mert majd te szakérted. Lobbanékonyságod ellenére közkedvelt vagy, de ha teheted, akkor kerüld a mimóza rákokat, vagy a molyolós mérlegeket.

szűzSzűz:

A pedantéria csúcsa.

Az általad készre vágott vizsgáló vagy kórterem konkrétan steril. A padlón a légy simán elhasalna. A branülöket és tűket képes vagy libasorban, sorszám szerint növekvő sorrendbe előkészíteni. A lepedőket olyan szinten helyezed egymásra, hogy ahhoz egy épeszű ember nem mer hozzáérni. Ha valaki megbomlasztja “rendszert”, amit költöttél egy sima pakolás címszó alatt, akkor újra kezded. Mindenki imád tőled átvenni műszakot. Ha megtanulsz egy trehány vízöntővel együtt dolgozni, akkor mindenre IS képes vagy.

mérleg Mérleg:

Miattad szokott az egész team túlórába futni.

Mire kitalálod, hogy mivel gyógyszerelj, mivel altass, milyen vizsgálatot kérj, vagy milyen sorrendben haladj, addigra a kedves kollégáid megőrülnek. A szűz ezalatt patentra sikálja alattad a padlót, a vízöntő nekiáll az ampullákkal sakkozni, az ikrek meg legalább öt friss pletyivel gazdagodik, mire megszülöd a munkafolyamatot. Ha vezető lennék, akkor neked adnám a havi statisztikák elkészítését. Azzal el tudnál egerészni.

skorpióSkorpió:

Időben váltsd le a skorpiót, mert ha nem teszed, akkor életed végéig ki lesz számolva percre pontosan a váltás, amitől tuti megbolondulsz.

Kevés embert tisztelsz meg a bizalmaddal, így a pletyis iker vélhetőleg nem a kedvenc kollégád. Ha viziten a főo beszól neked, akkor neki tulajdonképpen reszeltek. Tudsz úgy nézni, hogy utána soha többet ne akarjon megkérni semmire. Halál biztos, hogy attól a perctől kezdve mindent olvashatóan (számodra olvashatóan) kell leírni a lázlapra, mert ellenkező esetben telefonálsz neki… naponta akár negyvenszer… akár éjjel kettőkor is.. vagy éjjel háromtól négyig, 10 percenként.

nyilas Nyilas:

Sosem adod fel.

Te vagy az, aki képes a végsőkig elmenni azért, hogy igazad legyen. Ha nem találod a betegen a vénát, akkor addig ülsz az ágy mellett, amíg meg nem találod. Ha egy oroszlánnal kell egy műszakban dolgoznod, akkor vélhetőleg mindenki boldogan távol marad a munka lehetőségétől és a folyosó szélén, leginkább a korláton közlekedik. Ha beosztásról vagy túlórák elszámolásáról van szó, akkor a legjobb ha téged keresnek meg, mert tizedesre pontosan képes vagy elszámoltatni mindent.

bak Bak:

Az önbizalom élő szobra vagy.

De csak kívülről. Belül folyton kétségek gyötörnek. Állandóan attól parázol, hogy beégsz, ezért képes vagy napokig szakirodalmazni, hogy villogni tudj a refin vagy a viziten. Gyakran hagyod félbe a melót, mert úgy érzed, hogy nem tudsz vele megbirkózni. Ha mákod van, akkor legalább  egy oroszlán van a csoportodban, aki ezt kihasználva megoldja az aktuális parádat.

vízöntőVízöntő:

Szétszórt, sokszor hebrencs, néha bohém, néha pedig csendes.

Általában képes vagy egy teljes műszakot szórakoztatni, amikor jó passzban vagy és épp nem akarod a világot kiforgatni a sarkából az újszerű ötleteiddel. Ha viszont csendes vagy, akkor nincs az az ágyú, amivel hangadásra lehet kényszeríteni. Egyszerűen csak fizikailag vagy jelen. Mindenben a logikát keresed, még a nyomorult paradicsomban is, ami a reggeli tányérodon kussol és arra vár, hogy inkább megegyed. Néha idegtépően szétszórt vagy és sokszor meggondolatlanul őszinte.

halak Halak:

Most komolyan! Volt már olyan, hogy odaértél valahova időben?

Egyszerűen nem vagy képes a pontosságra az idő tekintetében. Inkább nem viselsz órát, hogy ne is tudj arról, hogy mennyit késel. Simulékony a természeted, de csak kívülről. Képes vagy bájosan mosolyogni és belül vadul anyázni egy időben. Ha valaki arra vetemedik, hogy számon kérje a késéseidet, akkor annak reszeltek. A műszakváltásokat leszámítva, kifejezetten jó arc vagy.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s